WiB Women in Black palveluksessasi!

Olemme pitkän linjan markkinoinnin tehokaksikko. Kannuksemme olemme kumpikin keränneet niin kädet savessa tekemisestä kuin tuloksekkaasta markkinoinnin johtamisesta. Meille pääasia on, että mitkä asetetut mittarit ikinä ovatkaan, tulosta syntyy ja on hyvä tekemisen meininki. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro haasteesi, johon tarvitset ammattimaista apua.
Kääritään yhdessä hihat ja ryhdytään toimeen!

Elina Ostamo, markkinoinnin asiantuntija, tradenomi ja partner

Kymmenen vuotta kansainvälisen ICT-yhtiön palveluksessa ovat kasvattaneet minusta todellisen markkinoinnin moniottelijan, jonka hyppysissä on viety maaliin monet suuret ja pienemmätkin projektit - niin kampanjat, tapahtumatuotannot kuin sisällöntuotannotkin. Olen johtanut markkinointia, jossa vastuullani ovat olleet ideointi, budjetointi, resurssointi, alihankkijoiden johtaminen sekä aktiviteettien tuloksekas läpivienti.

Markkinoinnin ainoa tehtävä on saada aikaan myyntiä.

Ota yhteyttä ja sovitaan vartin etätapaaminen.

Katso LinkedIn-profiilini klikkaamalla kuvaani.
Jaana Minkkinen, markkinoinnin asiantuntija, KTM ja partner

Olen kokenut B2B-markkinoinnin ammattilainen ja omaan kokemusta myös liiketoiminnan johtamisesta ja myynnistä.

Hallitsen markkinoinnin suunnittelun, budjetoinnin, projektien johtamisen sekä markkinointiaktiviteettien toteutukset. Sisältöjen tuottaminen on myös ydinosaamistani.

Yhdeksän vuotta yrittäjänä on tuonut paljon arvokasta kokemusta ja ymmärrän erityisen hyvin markkinoinnin kehittämistä PK-yrityksen lähtökohdista.

Ota yhteyttä ja sovitaan vartin etätapaaminen.

Katso LinkedIn-profiilini klikkaamalla kuvaani.