Asiakkaitamme

Targus on globaali kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja. Targus Group International toimii yli 145 maassa. Toimimme Targuksen markkinointiviestinnän paikallisena kumppanina Suomessa.

Padel Club Finland Oy on Espoossa toimiva, Suomen ensimmäinen Padel-keskus. Padel on maailman nopeiten kasvava urheilulaji. Olemme auttaneet Padel Clubia Googlen hakukonemarkkinoinnissa ja verkkomarkkinoinnin kehittämisessä.

Pro Component on kotimainen kaupan, teollisuuden ja logistiikan järjestelmien tukkutoimittaja.
Autamme asiakasta markkinoinnin suunnittelussa sekä markkinointiaktiviteettien toteutuksessa.
Toteutamme palvelun Vuokraa markkinointipäällikkö -konseptilla.

NBI Nordic Beauty Import on kauneusalan innovatiivisiin, korkealuokkaisiin tuotteisiin keskittynyt maahantuonti- ja brändinhallintayhtiö, jonka toimialueena ovat Pohjoismaat sekä Baltia. NBI:n maahantuomia ja markkinoimia tuotebrändejä ovat mm. Tangle Teezer, BeautyBlender, invisibobble, Tonymoly, Huxley, Konjac Sponge ja Kocostar. Olemme mukana NBI:n toiminnassa Vuokraa markkinointipäällikkö -konseptillamme, jossa vastaamme asiakkaan markkinoinnin johtamisesta ja kehitämme erityisesti jälleenmyyjäkanavaan suuntautuvaa sekä kanavan kanssa yhdessä toteutettavaa markkinointia.
Fujitsu on yksi maailman suurimmista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Japanilainen yritys tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Autamme Fujitsun Suomen myyntiyhtiön teknologia- ja tietoturvayksiköitä niin markkinoinnin suunnittelussa kuin aktiviteettien toteutuksessa. Toteutamme jatkuvaa palvelua Vuokraa markkinointipäällikkö –konseptilla.

F-Secure on johtava suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva tietoturvatalo, joka on turvannut miljoonia laitteita ympäri maailmaa jo 25 vuoden ajan. Tuotevalikoima kattaa niin päätelaitteiden suojaukseen suunnitellut tuotteet kuin tämän päivän haastavien kyberuhkien torjumiseen liittyvät kattavat ratkaisut ja konsultoinnin. Autamme F-Securen Suomen myyntiyhtiön corporate-liiketoimintayksikköä niin markkinoinnin suunnittelussa kuin aktiviteettien toteutuksessa. Toteutamme jatkuvaa palvelua Vuokraa markkinointipäällikkö –konseptilla.